Знову рідна школа зустрічає нас…



Розквітають посмішки навколо,
Радісно луна веселий сміх,
Це моя найкраща в світі школа
Зустрічає школярів усіх.

    Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету та юнацьких посмішок. Це ми зустрічаємо День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

     Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Найрадіснішим є це свято для першокласників, які перший раз переступили поріг школи. Ось і закінчилось безтурботне дитинство ,промайнуло тепле літечко і наступила пора великої праці-навчання для школярів. На святі першого дзвоника були присутні-голова Чортківської районної державної адміністрації Сташків Михайло Федорович, сільський голова Безушко Надія Олексіївна, які з вітальним словом звернулися до школярів та всіх присутніх. Тепло,щиро привітала учнів з початком навчального року директор школи Пасічник Тетяна Романівна.
З нагоди свята бажаємо всім учням незабутніх миттєвостей шкільного життя, міцного здоров’я, натхнення ,впевнено йти до мети, своїми знаннями та вміннями збагачувати рідну землю, прославляти неньку-Україну!!!

Зі святом Вас!

Коментарі

Популярні публікації