Книжковими стежинами літа

                                                                              Бібліотечне літо – це пора.
Коли читає дітвора
Спілкується і грається,
Малює і майструє
Ще й Інтернетом користується
   Літо – весела пора, йому раділа дітвора, яка мала чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Книги не відпочивають на канікулах, вони «працюють» у літню пору, а любов до книг і читання юних користувачів не припиняється.
  Не можна уявити повноцінний відпочинок без цікавої книги, здатної провести новими надзвичайними шляхами у світ чудес та пригод. Цього дня відбулася Дегустація літературних новинок, щоб скуштувати на смак не печиво з морозивом, а новинки дитячої літератури - книжечки справді виглядали як гарний десерт.                        Для Вас, наші читачі ,організовано ілюстративну книжкову виставку «По книжкових стежках літа».
  Організованому дозвіллю, задоволенню різнобічних смаків та інтересів користувачів допомагає створена бібліотекарем територія творчості, вільний доступ до світової мережі Інтернет.      
  Бібліотеку відвідують наші користувачі з різних міст і сіл, які кожного року приїздять на канікули до своїх бабусь і дідусів.
Прекрасні всі дитячі мрії!
Чисті погляди й слова.
Для мрії доля хай шляхи відкриє,
Нехай у праці здобуваються знання!
Хай виростуть щасливими малята
І стануть щирими і добрими людьми!
А ми, бібліотекарі, будем відкривати
Маленьким людям у великий світ шляхи.



Коментарі

Популярні публікації