Країна дитинства Всеволода Нестайка

Всеволод Нестайко. Хто не знає цього сонячного українського письменника? Його твори добрі, світлі, з неповторними життєвими кумедностями, а подекуди з цікавими фантастичними елементами. Вони сповнені дитячої щирості і мудрості, вони – про важливе в усі часи – дружбу, добро, любов. Книжками Нестайка, написаними в дуже різних жанрах, зачитується вже не одне покоління читачів.
   Всеволоду Зіновійовичу Нестайку в цьому році виповнилося б 90 років. Пошановуючи славних ювілей, до уваги малих користувачів книгозбірні оформлено викладку книг «Сонячна усмішка у казковому світі», приурочену улюбленому дитячому письменнику.
Доповненням до святкування віртуальні гостини світом Інтернету «В гості до Всеволода  Нестайка». З яскравих сторінок слайд-презентації про життєвий  та творчий шлях навдивовижу талановитої  людини діти знайомилися з родиною Нестайка,  з творами письменника для дітей та мали змогу переглянути уривки з кінофільмів, що зняті за творами митця «Одиниця з «обманом» та «Тореадори з Васютівки».

Коментарі

Популярні публікації