Газетно-журнальне асорті

Одне із важливіших джерел поповнення бібліотечного фонду та оперативного отримання інформації – періодичні видання.
Ми живемо в час, коли події змінюються з величезною швидкістю .Та ,насамперед, нас цікавить, що відбувається в світі щодня, як живуть люди сьогодні, що їх хвилює? Дізнатися про це нам допомагає, у першу чергу, телебачення, радіо, а також газети і журнали. Газета і журнал – це ніби молодші брат і сестра книги, так звана, книжкова родина.
Користувачі нашої книгозбірні мають змогу  заощаджувати кошти з сімейного бюджету і водночас отримувати різноманітну інформацію, бути в курсі  суспільного життя країни, області та району.
  В 2020 році  сільська бібліотека  пропонує до Вашої уваги сучасні ГАЗЕТИ та ЖУРНАЛИ:  відділ культури та туризму ,національностей та релігій Чортківської РДА оформив переплату на газети  -«Голос народу», »Вільне життя».                                                                                  
 З-за фінансової підтримки депутата обласної ради, директора господарства «Дзвін» В.С.Градового бібліотека одержує річну переплату газет  «Добрий господар», »Сімейна газета» та журнал»Жасмін» за що ми щиро завдячуємо спонсору.. Цікавий  журнал«Жасмін» для сучасних дівчат – ще більше ідей саме для тебе! У ньому можна знайти цікаві ідеї для любителів орігамі та квілінгу, шиття або вишивки, для виробів з бісеру, а також нескладні кулінарні рецепти, кросворди, головоломки, а ще кросворд і захопливі конкурси. Поробки з докладним поясненням, схемами і роз’ясненнями.

Коментарі

Популярні публікації