Знайомство з бібліотекою

   4 квітня до нашої книгозбірні на бібліотечний урок "Знайомство з бібліотекою" завітали учні 1-го класу разом із своєю вчителькою Ольгою Степанівною Зубик.


     Бібліотекар провела екскурсію по бібліотеці, розповіла про книги, ознайомила із правилами користування бібліотекою, а допитливі енергійні діти завдавали багато цікавих запитань, а ще - потрапивши до скарбниці багатовікової мудрості - бібліотеки, їх зустріла цікава оформлена книжкова виставка "Запрошуємо у казку". Учні ділилися враженнями про вже прочитані казки, а бібліотекар популяризувала нові книги для наймолодших користувачів що надходять до бібліотеки.


       Школярі мали велику цікавість та можливість помандрувати сторінками Червоної книги природи України, адже нещодавно вивчали по шкільній програмі про рослини та тварини, які занесені до Червоної книги.
   Зав.бібліотекою пропонувала увазі читачів-дітей і дитячі періодичні видання, які одержує бібліотека, а також наголосила, що відвідавши бібліотеку, завжди знайдете інформацію чи матеріал, що вас цікавить із книг, періодики, а також використовуючи інтернет ресурси.


Коментарі

Популярні публікації