Мандруємо казковими стежинами

«Їх читають залюбки  
 і дорослі й малюки.
Ви, напевно, здогадались?..
Ну, звичайно ж, це    ...!»     (казки)
     Такий захоплюючий початок покликав у мандрівний світ українських казок молодших читачів бібліотеки, зокрема учнів 2 класу нашої школи, які завітали 25 квітня 2014 року  до книгозбірні із своєю вчителькою Олександрою Василівною Лічнер.
      Світ чарівної казки живе з нами з дитинства, зачаровує красою мудрого рідного слова.
   Мандрівка у світ казок перепліталася конкурсами "З якої казки рядки", "Телеграма", гра "Реклама". Бібліотекар знайомила учасників заходу з книжковою виставкою "Запрошуємо у казку", популяризувала нові надходження книг для дітей молодшого шкільного віку. Діти брали активну участь у конкурсі "В яких казках живуть ці звірі?", розгадували загадки, згадували вже всім відомі та прочитані казки.
  З великою цікавістю діти слухали українські казки онлайн, переглядали ілюстрації та розфарбовували малюнки  до казок , завдяки безкоштовному доступу до мережі Інтернет. 
     Гра-мандрівка закінчилася, але не закінчилася мандрівка до скарбниці книг - бібліотеки, де є завжди зустріч з казкою та друзями. Читайте, складайте свої казки - пропонували вчитель О. В Лічнер та бібліотекар Г. І. Шкрибайло.

 

Коментарі

Популярні публікації