До побачення, рідна школо!

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Рідна школо моя…

Воно сумне і радісне водночас. Радісне – бо закінчився ще один навчальний рік, а сумне, бо шкільний дзвоник пролунав востаннє для випускників. Свято Останнього дзвоника відбулося у нашій Звиняцькій ЗОШ.
Виконуюча обов’язки директора школи Ласківська Василина Миколаївна привітала педагогічний колектив, учнів та батьків із закінченням навчального року.Грамотами поцінувала кращих учнів школи.На довгоочікувану зустріч через 50 років до рідної школи завітали колишні її випускники.
Випускники школи – це найкращі читачі та найактивніші учасники масових заходів у сільській бібліотеці, тож бажаю випускникам бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і мрію у те, що майбутнє їх життя буде прекрасним. Перш ніж зробити відповідальний крок у доросле життя, раджу дуже добре і виважено подумати, бо від правильно прийнятого рішення залежатиме подальша доля.

Тож, шановні випускники сонячного вам настрою,
Чудових, радісних подій.
Хай доля стежкою квітучою
Веде до здійснення всіх мрій.

Коментарі

Популярні публікації