Всі барви літа

Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. А літні канікули - гаряча пора для бібліотек та бібліотекарів, коли учнів не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля. Щорічно кожна бібліотека, яка обслуговує дитяче населення, розробляє і реалізовує програму літніх читань. Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів, творчих конкурсів, Інтернет-спілкуванню.

Літо – найулюбленіша пора для всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, де-хто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг? Літні канікули – унікальна можливість залучення до книги нових читачів, створення простору творчості і приємного спілкування з літературою для всіх бажаючих. Бібліотека гостинно запрошують всіх охочих до культурного і активного відпочинку з книгою і організовує у своїх стінах літні читання.

Наша бібліотека, як і інші бібліотеки, щороку організує для своїх читачів спеціальні програми літніх читань. Діятиме така програма і влітку 2016 року, а саме:

Ø Фотоколаж «Подорож до Країни Дитинства(день захисту дітей)

Ø Літні читання журнал «Зернятко» та «Барвінок» шукають друзів.

Ø Віртуальна мандрівка «Літературними сайтами»

Ø Конкурс загадок «Пограємо – відгадаємо»

Коментарі

Популярні публікації