Пам'яті Небесної Сотні

 Нехай пам'ять живе вічно у наших душах….Згадуймо та пошановуймо їх, Героїв Небесної Сотні ЗАВЖДИ!!!                                                                                                                                                                                                 20 лютого вся Україна вшановує День пам’яті Небесної Сотні. Цей трагічний день ввійшов в історію нашого народу, як символ нескореності та самопожертви кращих синів України. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
  Спільно із школою підготовлено та проведено годину пам’яті «Не зорі падають уіз неба,Герої йдуть у небеса».У книгозбірні оформлено виставку «В скорботі плакала сльоза»,проведено бесіду «Небесна Сотня-янголи,які стали Героями».                    Ми разом з вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні та усіх загиблих під час Революції Гідності взимку 2014 року.                     Звучала поезія Галини Британ, Ореста Голика та інших, присвячена поезія Героям Майдану.

Бібліотекар розповіла дітям про буремні події того часу. Того дня присутні читачі бібліотеки переглядами документальні стрічки із страшних часів майдану, про героїчні подвиги Небесної Сотні.
Ніколи не будуть забуті імена Героїв, шлях їх буде встелений живими квітами і завжди вони надихатимуть патріотів на беззастережне служіння Батьківщині.



Коментарі

Популярні публікації