Перше Причастя дитини об'єднало радістю всю родину

 Перше Причастя – перепустка в особливий світ життя з Богом.         Воно духовно збагачує і зміцнює дитину. В період підготовки до Першої Сповіді учні проходять науку  правди  і віри, у яких йдеться про те, яким має бути християнин. Перше урочисте Причастя – це ще й привід об’єднати всю родину.    
Було дуже урочисто та святково. Усі діти були одягнені у  костюми та сукні, гарненькі немов янголята. У церкві діти дуже відповідально поставилися до Першої Сповіді і Першого Причастя. По завершенні, після Святої Літургії, священик  отець Михайло Ткачук вручав кожному пам’ятки  про Перше Причастя .
 Після свята Першого Причастя діти розповідали вірші, співали пісні ,дякували Богові, священику  за те, що вони усі допомогли діточкам прийти до Бога, до церкви, стати християнами. Нам усім дуже сподобалося свято.
 Сьогодні дуже важливий день у житті  дітей- день Першої Сповіді і святого Причастя.                                                                                                                                   Завдяки цим таїнствам, він прийняв Сина Божого у своє маленьке серце. Нехай Господь Бог завжди буде поруч з Вами і охороняє Ваші  добрі серця , чуйну душу  і логічну вдачу від усього злого, допомагає Вам творити добро. Нехай наділяє Вас  міцним здоров’ям та любов’ю. Нехай завжди Ваша  душа буде такою світлою і чистою , як  сьогоднішнє вбрання і ніколи у ній не з’явиться  смутку і горя, зла і неправди. Бажаю Вам  протягом усього життя принести у своє серце ту Господню любов, ласку і Благословення. Нині у нашій  християнській родині, світне і радісне свято. Ясне проміння любові хай   Вам Бог посилає. А вся велика родина щиро з святим Таїнством Вітає!
              Упродовж нашого життя, на кожному кроці нас стрічає Ісус Христос. Говорить до нас, навчає і остерігає в вигляді людей, що говорять від Його імені. Тож стараймося іти за Ісусом і вести за собою своїх дітей.                        Часто приступаймо до Сповіді і Святого Причастя, з відкритим серцем приймаймо Тіло і Кров Ісуса Христа. бо тільки після цих святих Тайн ми очищуємо і освячуємо свою душу.
                 Тож виховуймо, допомагаймо своїм дітям, не даваймо їм зійти зі Божого шляху. А діти хай щиро приймають Божі ласки і усілякі науки, та пам’ятають, що Бог є усюди.
                  Але багато в чому наші діти наслідують нас. Тому, щоб виховати гідну християнську дитину, нам треба бути гідними християнами. Як будемо ми приймати Ісуса, так і діти будуть робити. Тож стараймося їм вказати правильний шлях до Бога.

 Дитино, серцем відчувай
Навколо себе Боже чудо,
 Під захистом Його зростай,
 А він тобі хай Батьком буде.





Коментарі

Популярні публікації